Mas El Ferrés - 17176 Joanetes - Garrotxa
(0034) 972 690 029
elferres@elferres.com
Entorn Natural El Ferrés
Una masia del segle XVIII restaurada, ubicada a Joanetes, a la Vall de'n Bas envoltada de boscos de faig, roures i alzines, de prats on pasturen els ramats.
Vols amb globus

El plaer de volar suament per la Garrotxa entre volcans adormits, la frondositat de La Fageda d’en Jordà, gaudint d’una perspectiva insòlita del Parc Natural de la Zona Volcànica. La possibilitat de viure i gaudir dels nostres incomparables paisatges des del cel i a vista d’ocell.

Rutes a peu

Itinerànnia és la xarxa de més de 2.500 km de senders senyalitzats que s’ha creat al Ripollès, a la Garrotxa i a l’Alt Empordà: del Pirineu a la Mediterrània. Pots recórrer vells camins històrics, veuràs l’alta muntanya, ermites romàniques, volcans adormits, pobles medievals, aiguamolls litorals...

Cicloturisme

La Garrotxa és un dels millors espais per practicar el cicloturisme a Catalunya. La Via Verda del Ferro i la Via Verda del Carrilet, recomanat per a recórrer l' antiga via del Carrilet Olot-Girona ja que bona part del recorregut fins a Girona és en descens.

De visita als museus

A la Garrotxa tenim excel·lents museus d’art, d’història i de ciència que ens acosten a la història de la comarca, a les vivències, patrimoni natural i cultural. Museu Comarcal, Museu dels Volcans i Museu dels Sants. Col·leccions: Casa Museu Can Trincheria, Museu de la Fauna Salvatge del Pirineu Oriental i Museu de Miniatures de Besalú.

Volem que trobeu agradable la seva estada a casa nostra. Per això us oferim un seguit d'activitats que intenten fer-ho possible. I si alguna cosa és del vostre interès ens ho podeu comentar, sobretot si voleu fer alguna activitat especial. Podeu fàcilment contactar amb nosaltres a través dels contactes de sota.
  • telèfon:

    (0034) 972 690 029
  • email:

    elferres@elferres.com
  • direcció:

    Mas El Ferrés - 17176 Joanetes