Mas El Ferrés - 17176 Joanetes - Garrotxa
(0034) 972 690 029
elferres@elferres.com
Entorn Natural El Ferrés
Una masia del segle XVIII restaurada, ubicada a Joanetes, a la Vall de'n Bas envoltada de boscos de faig, roures i alzines, de prats on pasturen els ramats.
Descobreix la Natura a només un pas

La seva situació és privilegiada, recollida al peu del Puigsacalm i la Serra de Llancers, al costat de la riera de Joanetes i envoltada de boscos de faig, roures i alzines, de prats on pasturen els ramats. Per gaudir de l’encant rural fem turisme a Catalunya i al Pirineu de Girona, per descobrir Fageda de'n Jordà, el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, i el seus pobles.

Activitats des de El Ferrés

Dins d'una àmplia vall situada al peu del Puigsacalm , assolellada i amb una gran varietat de paisatges, s'ofereix la possibilitat de realitzar tot tipus d’activitats lúdiques, culturals i de natura dins el millor exponent de paisatge volcànic. Viatjar en globus. Fer senderisme, itineraris pedestres pels indrets més interessants del Parc Natural. Rutes amb BTT, un dels millors espais per practicar el cicloturisme. Visita als museus Comarcal, dels Volcans i dels Sants d'Olot..

LLETISSONADA

La Lletissonada és una tradicional cursa de muntanya que té lloc a la primavera, les seves dates oscil·len entre el 4 de maig i el 6 de Maig. El GRUP EXCURSIONISTA CULTURAL I ALPINISTA (GECA) de Sant Esteve d'en Bas, es una entitat clàssica dins el món excursionista català organitzadora de la coneguda marxa LLETISSONADA des de 1980.

El Pessebre vivent de Joanetes

Cada any, pels volts de Nadal, el poble de Joanetes es transforma en una màgica icona pessebrística que atrau i deixa astorats a milers de visitants. El que va començar com una petita representació de poques escenes a l'hort de la rectoria de l'església, s'ha convertit en un una gran escenografia que no deixa ni un racó del poble. Mobilitza més de quatre-centes persones i rememora digna i maravellosament més de mig centenar d'escenes pròpies de Nadal. Joanetes, reviu la il.lusió de nadal des del nucli del poble a tots els racons del seu privilegiat entorn. Un element especialment simbòlic i molt bonic per aquestes dates, és el muntatge de l'estrella il.luminada més gran del món. Es troba inscrita en el llbre dels rècords Guiness i cada any, la gent del pessebre la instal.la al cim de la cinglera de Santa Magdalena.

TRACKS DELS VOLCANS

Tracks dels volcans et portarà amb BTT a conèixer els indrets més bonics de la comarca i gaudir de la gastronomia típica de la zona, tot amb la garantia de SHERPATOUR TRACKS especialistes amb rutes de BTT i TREKING.

Volem que trobeu agradable la seva estada a casa nostra. Per això us oferim un seguit d'activitats que intenten fer-ho possible. I si alguna cosa és del vostre interès ens ho podeu comentar, sobretot si voleu fer alguna activitat especial. Podeu fàcilment contactar amb nosaltres a través dels contactes de sota.
  • telèfon:

    (0034) 972 690 029
  • email:

    elferres@elferres.com
  • direcció:

    Mas El Ferrés - 17176 Joanetes